Initiativtakeren er Jensen Mekaniske Verksted og deres egen klesbutikk JMEK Butikken fra Skytta i Søndre.

– Vi har invitert lokale bedrifter i Nittedal og Hakadal til å ha stand hvor de skal selge sine produkter og gjøre seg synlig i lokalmiljøet, sier butikkansvarlig Gina Andreassen i Jmek-butikken.

Blant deltakerne på markedet er Glittre gård, Nittedal Utegris, Drifting skolen, lokale unge entreprenører, Nittedal sjokoladefabrikk og Opti Tuning.

– Dette bare for å nevne noen, sier Andreassen.

Motortreffet finner sted søndag 16.. oktober.

– Tanken bak arrangementet er nettverksbygging ved å gjøre små bedrifter i Nittedal synlig for lokalbefolkningen, og evt. nære kommuner rundt, opplyser butikkansvarlig.

Selskapet Jensen Mekaniske Verksted i Industriveien på Skytta ble etablert for tre års tid siden. Selskapet har siden også åpnet egen klesbutikk.

I forbindelse med lanseringen av klesbutikken arrangerte selskapet et motortreff på Skytta i juni. Nå gjentar de happeningen, men da med et utvidet marked.

– Det vil være åpent for utstilling av diverse motorer, så alt fra påhengsmotor, traktor, MC, vetaranerkjøretøyer med mer er hjertelig velkommen til å være med. Det blir premieutdeling av folkets pris, hvor de som kommer stemmer frem den kuleste motoren, sier Andreassen.

De som ønsker mer informasjon finner dette på Jmek sin side på Facebook.