Hva er god miljøpolitikk?

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.God miljøpolitikk er å tenke helhet.
God miljøpolitikk er å fokusere på å bygge oppover, ikke bortover.
God miljøpolitikk er å ha et bærekraftig politisk program med stø økonomisk kurs.

Arbeiderpartiet er miljøpartiet i Nittedal, og vi leverer. Vi har rent miljø som ett av våre styringsmål og har dette med i alt vi gjør i kommunen. Vi har jobba for en miljøvennlig utbygging av Nittedal sentrum, og vi har levert gjennom åtte år. Vi holder en stø politisk kurs, og vi vet hva vi vil: å redde kloden, en dag av gangen.

Miljøpartiet de Grønne var ute i Varingen den 4. september, med en beklagelse fra leder Vidar Myhre etter at ordfører Hilde Thorkildsen hadde presisert at MDG har stemt FOR mange av byggeprosjektene som har vært oppe i kommunestyret. Blant disse byggeprosjektene er Rotneshagen, som Thorkildsen presiserer at kommer samtidig som at det allerede nå er 70 barn i kretsen som står i kø for barnehageplass.
«Miljøpartiets representant var raskt på talerstolen, ga ordfører rett og beklaget at han ikke hadde den fulle og hele oversikten over alle konsekvensene da han tidligere i år stemte sammen med flertallet og åpnet for boligbygging i Rotneshagen».
I dag, 6.september, er Vidar Myhre ute igjen i Varingen.
«(..) men når det gjelder Rotneshagen forsvarer jeg og partiet fullt ut min stemmegivning.»
Er dette bærekraftig politikk, MDG?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken