Kjære innbyggere i Nittedal

Bilde av Rolf Mørkhagen fra aid

Bilde av Rolf Mørkhagen fra aid

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevJeg starter med å si at jeg er litt lei meg. Hvorfor? Jo fordi årets julegave til dere blir vedtatt på mandag, mot min vilje. Den består av økte utgifter og mere gjeld i vente, dette betyr mindre penger å bruke på de tingene vi i Høyre ønsker å prioritere, som helse og skole.

Dette er et resultat av de styrende partienes prioriteringer, og siden kommunens inntekter er begrenset, så øker gjelden de neste fire årene til det dobbelte av i dag, og med dette følger renter og avdrag, en rente som vi med knappest mulig margin klarer å dekke inn, og som ved en oppgang vil gi oss en hodepine fordi dette må betales, av dere i form av økte gebyrer og eiendomsskatt. Eiendomsskatten er i dag to promille, men kan lovlig settes opp til syv.

Mange har sikkert fått med seg de høye gebyrer på byggesak, dette er noe som kan bli endret, men de tapte kronene må dessverre også dekkes inn; av oss som er fellesskapet altså innbyggere i kommunen.

Som vår alltid tilstedværende redaktør i Varingen skriver, så er allerede budsjettet avgjort på kammerset, så det er dessverre lite vi kan få gjort nå, men vi gir ikke opp, i dagens situasjon er vi i mindretall og må akseptere de demokratiske spilleregler. Om snaue to år er det igjen en mulighet til å velge, vi håper du benytter denne tiden til å tenke ut hvordan du vil at Nittedal skal fortsette i fremtiden, både for gamle og unge, enten de bor hjemme eller har en plass på et av kommunens tilbud for eldre og eller syke.

Vi får i mellomtiden glede oss over et fint kulturhus og et flott bibliotek, plassert i sentrum av ei fin bygd som for tiden er dekket med sne og klar til jul. Kos dere med julero og gleder, la bekymringene glemmes, husk det skal være godt og trygt å bo i Nittedal også i fremtiden.

God Jul alle sammen!

Hilsen Rolf Mørkhagen
Nittedal Høyre

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags