La Marthe få spille i Nittedal også

Marte Wexelsen Goks¿yr
Bj¿rn Birch
Sven Nordin
Hva faen er problemet
Teater Manu *** Local Caption *** MANUS. Marte Wexelsen Goks¿yr har skrevet manus, sammen med regiss¿r Bj¿rn Birch og Sven Nordin har hun videreutviklet det som skuespiller.

Marte Wexelsen Goks¿yr Bj¿rn Birch Sven Nordin Hva faen er problemet Teater Manu *** Local Caption *** MANUS. Marte Wexelsen Goks¿yr har skrevet manus, sammen med regiss¿r Bj¿rn Birch og Sven Nordin har hun videreutviklet det som skuespiller. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevJeg vil med dette sterkt anbefale at Marte Goksøyrs nye teateroppsetning i samarbeid med Sven Nordin; "Hva faen er problemet?" tilbys mulighet for at det vederlagsfritt blir satt opp på Flammen.

Ved behov for andre midler, børetter min mening lokalavisen og næringslivet i dalen kunne støtte opp om en slik oppsetning i Nittedal.

Jeg så forestillingen på Manu teater og forestillingens temaer setter virkelig livet i perspektiv og igangsetter tankeprosesser samt bevisstgjøring rundt hva slags samfunn vi vil være del av. Hun er å anse som en banebryter i nåtid.

Forestillingen holder en fremragende kvalitet med enkle kulisser, men med et sterkt budskap og et velskrevet manus.

Når og "dersom" forestillingen settes opp til glede for sambygdinger og tilreisende vil jeg igjen stå først i køen for å se denne eksellente og verdi- og holdningsendrende forestillingen. Jeg vil sikre at venner og familie også denne gang gis anledning for å ta del i hennes kloke tanker.

På lik linje med andre attraktive skuespillere, musikere og kunstnere bør også Marte nå headhuntes for å spille sitt teaterstykke på hjemmebane.


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags