Idrett og folkehelse krever at vi gjør noe nå

Ordfører Hilde Thorkildsen (Ap) begrunner i dette innlegget hvorfor det er viktig å regulere formelt både Varingskollen og Sagerud.

Ordfører Hilde Thorkildsen (Ap) begrunner i dette innlegget hvorfor det er viktig å regulere formelt både Varingskollen og Sagerud.

Av
DEL

LeserbrevNittedal kommune har god folkehelse som ett av våre styringsmål. Det forplikter.

Vi har også ambisjoner for idrettsbygda Nittedal. Derfor ønsker vi å regulere formelt både Varingskollen og Sagerud. En formell prosess sikrer at alle interesser ivaretas og vi sikrer at anleggene behandles likt.

Varingskollen syder av liv både sommer og vinter og Sagerud har alle de kvaliteter som skal til for å bli en flott arena for folk i alle aldre. Da må vi sørge for at alt ligger til rette for utvikling og vekst i anleggene. Vi må støtte planene for å få Varingskollen som regionalt alpinanlegg og Sagerud som skianlegg for midtbygda.

Vi må sikre at vi som politikere støtter opp om idrettens interesser. Det gjør vi best ved å regulere områdene. I dag kan ikke idrettslagene starte jobben med utvidelse fordi områdene ikke er regulerte. Derfor haster det, og derfor må det gjøres formelt.

Vi er stolte av bygda vår og vi er stolte av den jobben idretten gjør for folkehelsa, for små og store nittedøler og for bygda vår. Jobben vår er å hjelpe dem på vei. Ferdig snakka !


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags