Stopp raseringen av matjord og de fine grønne lommene rundt Mo gård

Trond Boye Hansen advarer politikerne mot ytterligere rasering av Mo gård.

Trond Boye Hansen advarer politikerne mot ytterligere rasering av Mo gård.

Av
DEL

LeserbrevDet er med irritasjon over politikerne jeg leser at de vil ta enda mer av god matjord og fortsette raseringa av Mo gård.

Likeså at de prøver å ødelegge det flotte ridesenteret som skaper flott aktivitet for barn og ungdom. Å legge en gangvei over tunet på ridesenteret er verst tenkelige løsning. Det finns mange muligheter til å legge denne gangveien utenom tunet. Det kan virke som valgte gangveitrasé er et forsøk på å bli kvitt hele ridesenteret.

Hele miljøet rundt Mo gård med nærliggende gårdsbruk, representerer stor hesteaktivitet og stor matproduksjon. I disse urolige tider i andre deler av verden hvor vi importerer mat fra, bør vi absolutt ta vare på vår egen matproduksjon.

Hesteaktivitet er en sunn hobby for alle aldre, særlig for barn og ungdom er dette en aktivitet som skaper nærhet til dyr og blir for mange en hobby og for andre en sport på både moderat og høyt nivå.

For 8 år siden lover Arbeiderpartiet å ikke røre Mo gård. Vi var mange som møtte stilte opp og protesterte utenfor rådhuset. De kom politikerne ut og lovet at kommunen ikke skulle røre Mo gård, Da fikk Arbeiderpartiet min stemme. Så gikk det kun kort tid så ble det bestemt å ta deler av Mo gård til kulturhus og Kirke, altså bare bløff for å samle stemmer.

De partiene som nå lover å ikke røre matjord, ridesenteret og de fine grønne lommene rundt Mo gård og Moveien vil få mange stemmer, også min.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags