Ta Nittedals politikere på alvor

Kjell Kjepperud.

Kjell Kjepperud. Foto:

Av
DEL

LeserbrevHei, folkens. Jeg tenker litt sånn.... det er valg i år og de partiene og personene vi stemmer på får avgjørende innflytelse på utviklingen av bygdesamfunnet vårt i de neste fire årene.

Dette valget handler ikke om å vinne eller tape, personlig. Vi har alle en personlig tro og kanskje flere av oss har et ønske om at det ikke skal skapes for store forskjeller. Derfor er det viktig å bruke stemmeretten. Det er faktisk dine barn og barnebarns stemme som gjør seg gjeldende.

Nå starter valgkampen og da serverer partiene sitt valgflesk. Men uansett er det vi som bor og lever her i bygda som betaler skatt for at samfunnet skal fungere. Når det gjelder sykehus, omsorg, vei, fellesskap og resultat av fellesskapet, må velge hva vi tror er best. Ærlig mening det. Nytter ikke "å snyte seg når nesa er borte", heter et gammelt ordtak. Det er mye sant i det.

Vi får stå sammen om ting som er viktig for oss i Norge og her i Nittedal kommune som er vårt lokalsamfunn. Vi må ta vare på hverandre. Vi må gjennomskue det som skaper økonomiske forskjeller. Vi må ta vare på naturmangfold i skog og mark. Vi må ikke falle for fristelsen til å la marked bestemme. Det er new public management og gavner kun dem som skal tjene penger og ikke hva vi kan få ut av et samfunn.

Godt valg folkens!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags