Trygge arbeidsplasser i Nittedal kommune

NIttedal Arbeiderparti er en garantist for trygge og gode arbeidsplasser

NIttedal Arbeiderparti er en garantist for trygge og gode arbeidsplasser Foto:

Av
DEL

LeserbrevI Varingen 06.09 legger Helge Fossum fram påstander om at Nittedal kommune skal i gang med en storstilt nedbemanning, og at folk nærmest skal miste jobbene sine over natta. Dette for å spare penger. Hans løsning er derfor konkurranseutsetting av tjenester, og at de ansatte skal gå over i nye arbeidsforhold i private virksomheter, enten det er renhold, barnehager, byggesak eller andre tjenester som kommunen driver i dag.

Jeg synes det er dårlig gjort å komme med slike påstander. Ingen ansatte i Nittedal skal miste nattesøvnen fordi de er urolig for om de har jobb neste dag. Det er ikke sånn kommunen som arbeidsgiver skal operere, og det er heller ikke en slik politikk Arbeiderpartiet står for.

Alle virksomheter – private som offentlige – må gjennom omstillinger for å møte nye utfordringer og tilpasse seg den tiden vi lever i. Noen ganger kan omstillinger føre til usikkerhet. Det skal vi ta på alvor. Kanskje må vi organisere tjenestene på nye måter, særlig som et ledd i digitalisering av tjenester. Kanskje er det noen som må få nye oppgaver. Vårt ansvar som arbeidsgivere er derfor å ha åpne prosesser og godt samarbeid med de ansattes organisasjoner. Nittedal Arbeiderparti har sagt at den eventuelle nedbemanningen som skal skje i Nittedal skal skje ved naturlig avgang og turnover.

Så - om du er ansatt i Nittedal kommune, enten på sykehjemmet, i barnehagene, på rådhuset eller i annen kommunal virksomhet – så kan du sove trygt og vite at du har jobb i morgen også. Vi trenger deg og din kompetanse på jobb hver dag!
Nittedal Arbeiderparti er en garantist for trygge og gode arbeidsplasser, det skal vi også være i framtida.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags