Mange har latt bilen stå i dag

NEDSNØDD: Varingens vaktbil har snødd ned i løpet av natta.

NEDSNØDD: Varingens vaktbil har snødd ned i løpet av natta.

Artikkelen er over 1 år gammel

Varingens redaktør var en av flere som lot bilen stå og tok buss på jobb i dag.

DEL

– Jeg fikk ikke bilen ut av garasjen i dag fordi det var så mye snø, så jeg tok bussen fra Hellerudhaugen, sier Varingen-redaktør Jan Fossen onsdag morgen:

– Bussen var smekk full av folk, så det var nok flere som hadde det på samme måte.

Ellers flyter trafikken greit på riksvei 4 i morgentimene, og som sagt; bussene ser ut til å gå i Hakadal. Ruter ber likevel folk være forberedt på forsinkelser og innstillinger i busstrafikken i dag.

– Det er for øyeblikket forsinkelser på flere avganger på grunn av problemer med fremkommeligheten. Dette skyldes annen trafikk og manglende strøing og brøyting, melder Ruter på nettet.

Meldinga omfatter blant annet linje 385 og 390 i Nittedal og Hakadal.

Vegtrafikksentralen melder litt over klokka 7 at en bil har stanset delvis ut i veibanen på riksvei 22 mellom Hvam og Gjelleråsen i retning Gjelleråsen.

Avisa Hadeland melder om flere utforkjøringer nord på riksvei 4. Blant annet har et vogntog kjørt av veien på grensa mellom Lunner og Gran kommuner.

Trafikken på E6 står i begge felt i sørgående retning på Kløfta, melder Romerikes Blad.

Klokka 07.45 måler vi 17,5 centimeter nysnø utenfor Varingens lokaler, som må være årets største snøfall. Den 9. februar kom det mer nedbør, men det var som regn.

Værvarselet forteller at det skal slutte å snø i 10-11-tida på formiddagen i dag.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken