Gå til sidens hovedinnhold

Magisk gratisforestilling i Flammen

Sjongleringskunstneren Diego Belda trollbinder barna med magi og latter i «Den Evigunge Bestefaren». Lørdag formiddag vises den i Flammen. Passer best for barn i alderen ett til seks år.

«Den Evigunge Bestefaren» er en intim forestilling som varer en drøy halvtime, der sjongleringskunstner Diego Belda hopper mellom å være fortelleren og den evigunge bestefaren Lalo. I bestefar Lalos magiske verden er alle tingene satt på hodet, og gammel blir til ung og i et underfundig og lekende univers. Med musikk fra Lalos kjære grammofonspiller blir den gamle kroppen og objektene fylt med liv. Elementer fra sjonglering, akrobatikk, dans, teater, balansering og klovning brukes i en salig blanding som vil fremkalle stunder med spenning, latter, undring og stillhet.

Denne forestillingen er produsert for Barnas Musikkteater, og den har vært på barnehageturné i fjor og i år. Den passer aller best for barn mellom 1 og 6 år. «Den Evigunge Bestefaren» vises to ganger, kl. 11.00 og 12.30, i Storsalen i Flammen. Dette er en del av Kulturfaktor20, og det er gratis adgang.

Grunnet begrenset kapasitet må imidlertid alle besøkende hente ut fribilletter på forhånd. Disse legges tilgjengelig på Flammens hjemmeside fredag.

Klikk her for å bestille gratisbilletter!

Kommentarer til denne saken