Med seg i sekken har de et 15-årsjubileum, et 55-årsjubileum og allsanglåter som Cotton Fields, Have you ever seen the rain, Down on the corner, Good golly miss Molly, Proud Mary og Midnight special. Bandet kan tilby allsang- og ruteskjortegaranti i et show som både unge og gamle rockenostalgikere bør få med seg.

Turneen starter i 2023, et år som for Fortunate Sons innebærer to jubileum. Bandet selv har da holdt på i 15 år, land og strand rundt i hele Norge med det creedenske evangeliet. Men i 2023 er det også 55 år siden originalene i CCR slapp sitt selvtitulerte debutalbum, som var starten på ferden mot å bli et av verdens største (og mest undervurderte) rockeband, som har vært elsket på tvers av generasjoner siden.

I showet "The Creedence Experience" trekker Fortunate Sons med seg det beste fra publikumssuksessene Creedence StoryNight, CreedenceMania 1970 og Cosmos Factory 50, og serverer publikum et heltstøpt show som setter i gang både rockefoten, allsangen og nostalgien for musikkelskere i alle aldre.

Fortunate Sons består nå av Fredheim, Smith, Smith og Børsum. Besøket faller for øvrig sammen med at CCRs ubestridte leder, John Fogerty (77), nå etter 50 år endelig har fått tilbake rettighetene til Creedence Clearwater Revivals sanger. Dette som følge av at Fogerty har kjøpt en majoritetsandel av rettighetene til bandets katalog fra Concord Records.