Nå må du melde deg på til UKM

BATTLE SISTERS: Kamilla Langøen og Sara Langøen danset hip-hop og ballett under fjorårets UKM (Foto: Kristin Haagensen).

BATTLE SISTERS: Kamilla Langøen og Sara Langøen danset hip-hop og ballett under fjorårets UKM (Foto: Kristin Haagensen). Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Er du mellom 13 og 20 år, bor i Nittedal og er kulturutøver, da må absolutt melde deg på som deltaker til årets Ung Kultur Møtes. Det hele foregår i storsalen i Flammen lørdag 4. mars. Påmeldingsfristen er 18. februar.

DEL

UKM er en av landets største satsinger på ungdomskultur, og har pågått siden 1985, fortellerMonica Holter, kommunes leder for ungdomsaktiviteter her i bygda.

– UKM er ingen konkurranse, understreker hun.

Og legger til: –Juryens utvelgelse skjer på grunnlag av orginalitet, kreativitet, publikumskontakt og kvalitet, og de utvalgte deltakerne skal speile bredden i årets mønstring her i Nittedal, forteller Holter.

UKM går som vanlig av stabelen her i bygda den første søndagen i mars. Ønsker du å delta, går du inn på www.ukm.no. Deretter velger du "Finn nærmeste UKM". Så må du finne finne riktig fylke og kommune og melde deg på der.


Artikkeltags