Så mange så «Evolution of Broadway» i helga

MUSIKALSUKSESS: Stablo Teater, med god støtte fra studenter fra Musikkteaterhøyskolen i Oslo og fra koret Corona, begeistret publikum søndag med farger, fart og feit musikk.

MUSIKALSUKSESS: Stablo Teater, med god støtte fra studenter fra Musikkteaterhøyskolen i Oslo og fra koret Corona, begeistret publikum søndag med farger, fart og feit musikk. Foto:

DEL

Ungdommene i Stablo Teater imponerte stort i helga da de søndag satte opp to forestillinger av musikalen «Evolution of Broadway» i Kulturverket Flammen.

Til den første forestillinga ble det solgt 234 billetter og til den andre 244. Det er jo veldig bra, opplyser kulturhusleder Mariann Torsvik dagen derpå.

Her er noen av kommentarene fra publikum på Stablos Facebook-side:

Ordfører Hilde Thorkildsen:
– Det var en fantastisk forestilling. Tusen, tusen takk til dere for en magisk kveld!

Egil Johansson:
– Har skrevet en dypfølt takk annet sted, men gjentar:Tusen takk for en stooooor opplevelse! Gleder meg til neste show.

Elin Prøysen:
– Enig med alle! Dette var fantastisk flott! Herlig å se ungdom med sånn spilleglede og talent!

Maria Elizabeth Prestø:
– Dere er fabelaktige! Samspillet, gleden, det kunstneriske talentet, kvaliteten - det var det råeste jeg har sett! Gleder meg til fortsettelsen på eventyret Stablo!

Nina Lange:
Takk for en super forestilling. Det ble både gåsehud og tårer av begeistring. Dere er utrolig flinke, og det merkes at dere har det gøy sammen.

THE END: Stablo og co fikk stående applaus.

THE END: Stablo og co fikk stående applaus. Foto:

FINALEN: Kasper Nilsson i intens konsentrasjon før finalenummeret; The greatest show fra musikalen The greatest showman.

FINALEN: Kasper Nilsson i intens konsentrasjon før finalenummeret; The greatest show fra musikalen The greatest showman. Foto:

FOLKSOMST: Publikum klar på gangen i Flammen.

FOLKSOMST: Publikum klar på gangen i Flammen. Foto:

Artikkeltags