Steine og Nygård med verdenspremiere på torsdag

NITTEDALSDUO: Tommy Steine og Morten Nygård har slått seg sammen for å lage show. Verdenspremieren er i Flammen torsdag.

NITTEDALSDUO: Tommy Steine og Morten Nygård har slått seg sammen for å lage show. Verdenspremieren er i Flammen torsdag.

Artikkelen er over 1 år gammel

«Over stokk og stein» har Tommy Steine og Morten Nygård kalt sitt life-talkshow, som har sin store premiere i Flammen torsdag 28. februar.

DEL

Har du vært på et humorshow og tenkt: «Dette er jo sinnsykt gøy, så deilig å le»? Har du vært på foredrag og tenkt: «Dette var ekstremt lærerikt, jeg vil vite mer...»? Og har du sett på «talk show» på tv og tenkt: «Det der var en spennende gjest, tenk om jeg kunne vært med i den samtalen»?

Da kan du bare glede deg til Tommy og Mortens standupforedragtalkshow i Flammen, for denne duoen kombinerer nemlig alle de tre sjangerne.

Over stokk og stein

Dette er en aften hvor du kommer til å le mye, undre deg, nikke gjenkjennende og i tillegg blir med på å skape kvelden som publikum.

Tommy Steine og Morten Nygård tar for seg både planlagte og spontane temaer som opptar de fleste, og de gjør det på en så underholdende og spennende måte at du helt glemmer tiden. Slapp av, det gjør garantert de to også!

Dette er en kveld for alle som er lykkelige, sliter med hverdagen, er urolig, stresser, synes livet er en dans, synes livet kunne vært mer spennende, hater mandager, elsker mandager, kjenner mer frykt og angst enn før, har møtt veggen, har funnet døren i veggen.

Eller som Tommy ville sagt det: «Dette er en kveld for alle. Punktum.» Og han gir lattergaranti!

En gang komiker ...

Tommy og Morten bor begge i Nittedal og har siden i fjor høst hatt sin egen ukentlige podcast «MortenogTommy» på Spotify.

Tommy Steine er en av Norges mest kjente komikere og programledere, med snart 4.000 liveshow og tv-programmer bak seg.

Høsten 2017 gikk han på en kjempesmell psykisk og møtte den berømte veggen. Han har siden det endret retningen på livet sitt dramatisk, med fokus på å bruke naturen som medisin.

Han har blitt ekstremt opptatt av å dele med andre den mestringen han har lært seg. Men som han sier selv: «Komiker er ikke en jobb, det er et levesett. En gang komiker alltid komiker ...».

Meningen med livet

Morten Nygård var nattklubbkonge i Oslo med tre nattklubber og restauranter frem til 1999, da han gikk i bakken med et smell og tapte alt han eide. Etter seks måneder «i koma», begynte han å reise verden rundt etter metoder for å finne meningen med livet.

Siden 2002 har han vært coach og mentor for mange av de største bedriftene i Norge. Ved å bruke skog og fjell som terapiform hver dag, har Morten rukket å hjelpe over 4.000 mennesker så langt.

Artikkeltags