Over for i år: Se bilder fra kommunens sommeruke

Sommerukas deltakere i klatreparken Høyt og Lavt i Sørum.

Sommerukas deltakere i klatreparken Høyt og Lavt i Sørum.

Artikkelen er over 1 år gammel

Rundt 50 unge nittedøler deltok på årets Sommeruke i regi av Nittedal kommunes ungdomsavdeling.

DEL

Utfordring og mestring uten prestasjonspress, strålende vær, nesten 50 flotte ungdommer og engasjerte ledere. Dette ble rammen rundt årets utgave av Sommeruka.

Og for en uke det ble! Med temperaturer rundt 25-30 grader og strålende sol, lå alt til rette for en fantastisk uke med gamle og nye uteaktiviteter.

Sommeruka var fullbooket allerede en uke før påmeldingsfristen gikk ut og med det programmet som vi hadde lagt opp til var vel ikke det overraskende.

Dag 1 gikk turen til Sør-Odal Aktivitetspark. Et flott anlegg med muligheter for både vannski, wakeboard, bananbåt, tube, SUP padling, sandvolley og trampoline.

Dag 2 var det tid for den tradisjonelle paintball-dagen på Kjul. Noen hadde spilt før og hadde nok en fordel i forhold til de som var førstegangsdeltakere. Etterhvert vokste selvtilliten og når man fant ut at det var allikevel ikke så vondt å en paintball-ball i armen ble det både spennende og morsomt, med mange spill og stort engasjement.

Dag 3 ble det langtur til Trysil med valgmulighet for enten kanopadling på Trysilelva eller sykkelopplevelse i en av norges flotteste sykkelparker, Trysil Bikepark og Gullia.

Dag 4 forgikk i klatreparken Høyt og Lavt i Sørum. Absolutt en av de aller beste klatreparkene med stor variasjon på løyper og zip lines. Dyktige instruktører ga en rask og grundig gjennomgang av sikkerhetsprosedyrer og teknikker. Her ble det virkelig mulighet til å utfordre seg seg selv og gå litt utenfor egen komfortsone i blå og røde løyper.

Dag 5 gikk turen til Bø Sommarland i strålende sol og nok en fantastisk sommerdag. Bø Sommarland er et eldorado for de som liker vannsklier og vannaktiviteter.

Lederteamet ønsker å gi en stor takk til alle de flotte, engasjerte, positive og sporty ungdommene som var med på Sommeruka 2018. Vi har hatt det veldig hyggelig og morsomt sammen med dere og håper å se dere på turene til Verket Aktiv utover høsten og vinteren, og selvfølgelig på neste års sommeruke.

Monica, Lasse, Thomas, Maiken, Rebekka, Sander og Johannes.

Artikkeltags