Digget Gagnam style i Gnisten barnehage: Litt av et sommershow!

Linnea Prøven, Noor Steinhelm og Aylin Vural som skumle hekser foran rykende heksegryte.

Linnea Prøven, Noor Steinhelm og Aylin Vural som skumle hekser foran rykende heksegryte.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

«Bad boys, bad boys watcha gonna do? Watcha gonna do when they come for you?» Ja, hva har denne og «Gangnam style» til felles med «Heksesangen» til Terje Formoe eller Markus og Martinus sin «Vi kjører slalåm?»

Egentlig ingenting, bortsett fra at de alle var fantastiske nummer på sommershowet i Gnisten Barnehage. Et sommershow hvor førskolegruppa øver i ukevis og viser seg stolte frem til foreldrene som en heidundrende avslutning på det siste barnehageåret. De velger sanger selv allerede på høsten, og spillelista øves inn vinteren igjennom.

Like etter at påskeeggene er fortært, sys showet sammen, og de får selv velge hva de vil være med på. De fleste vil delta på alt, og det var ni nummer til sammen.

Dette var tiende året med denne typen sommeravslutning, og det vil komme mange flere. Som en av jentene sa: «Jeg vil være med på sommershowet for alltid, for det er det gøyeste jeg vet». Eller sitatet fra en av guttene: «Jeg er så kul på showet at mamma ikke kommer til å kjenne meg igjen».

Ungene ha vært helt fantastiske og gledet seg over hver øvelse. Og da dagen endelig kom, og stolte foreldre, besteforeldre, onkler, tanter og søsken skulle se på, gikk det bedre enn noen gang. «Vi er helt elektriske» sa ungene før de inntok scenen. Og Elektrisk- ja den var også på repertoaret.
Riktig god sommer til alle sammen fra førskolegruppa i Gnisten barnehage.Artikkeltags