Fenomenal jazzkonsert av vitale 40-åringer

Røhsnes Jazzband gjestet Nittedal og den lokale jazzklubbens månedlige medlemskveld på NIL-huset 30. oktober.

Røhsnes Jazzband gjestet Nittedal og den lokale jazzklubbens månedlige medlemskveld på NIL-huset 30. oktober.

Av

Nei da, musikerne er nok en del eldre enn overskriften skulle tilsi, men Røhsnes Jazzband feirer 40 års aktivt musikerliv i år.

DEL

Bandet består av Knut Rømo, klarinett og altsax, Geir Ellefsen, trompet, flygelhorn, litt vokal og prat mellom låtene, Jørn Johannessen, trombone, Hans Magne Enge Hansen, tuba, Knut Stenersen, trommer og vokal samt Johnnie Harper, banjo.

Bandet spiller først og fremst gammel jazz som har sine røtter i New Orleans og de gjør det med stor virtuositet. Dessuten; tubaen bistår til å gi bandet det ekte lydbildet fra jazzbyen.

Når man så i tillegg har med en trommis som er svært dyktig i den gamle stilen, må det bli veldig bra. Knut Stenersen stiller med en kjempediger stortromme slik de gamle gatemusikantene i New Orleans gjorde.

Den i kombinasjon med tubaen gjør at det virkelig blir dybde i musikken de fremfører. Dessuten er Knut en super vokalist som synger med stor grad av innlevelse. Alle 6 er svært dyktige både i samspill og i solopartier.

Dette ble virkelig en super kveld. Det satser klubben på at det blir 27. november også. Da kommer Åse L. Frank kvartett.

Artikkeltags