Nyttårskonsert med flotte solister

FOR 41. GANG. Nyttårskonserten er en institusjon i Nittedals kulturliv. Søndag 13. januar går årets utgave av stabelen – med både kjente innslag og overraskelser. Bildet er fra fjorårets nyttårskonsert.

FOR 41. GANG. Nyttårskonserten er en institusjon i Nittedals kulturliv. Søndag 13. januar går årets utgave av stabelen – med både kjente innslag og overraskelser. Bildet er fra fjorårets nyttårskonsert. Foto:

Av

Sammen med solist Rein Alexander, inviterer Nittedal og Hakadal Janitsjar til sin 41. nyttårskonsert kommende søndag. Mektig musikk, store følelser og festlige rammer er stikkord for begivenheten.

DEL

Bygdas eget janitsjarkorps spiller under ledelse av sin faste dirigent, Hans Andreas Kjølberg. Korpset har egne avdelinger i tillegg til samspill med den kjente barytonen Rein Alexander. Her kan publikum se fram til noen virkelige klassikere, samt mer ukjente perler og høydepunkter fra musikalverdenen.

Rein nytelse

Rein Alexander begynte å synge i ung alder, og var i mange år korist i Sølvguttene. I 2003 vant han NRK´s store talentkonkurranse «Kjempesjansen», og han har også vunnet flere internasjonale konkurranser og stipender, hatt store roller i sceneoppsetninger i Norge, Island og London og gitt ut fem album.

I tillegg til Rein Alexander, er det også lokale solister, og publikum får blant annet høre musikk fra Les Miserables, Johann Strauss og Ennio Morricone.

Syngende konferansier for årets nyttårskonsert er Christina Dølven, kjent for mange som sanger og skuespiller i Trollskogen, senere i Stablo Teater.

Håper på full sal

Kulturverket Flammen arrangerer årets nyttårskonsert i samarbeid med Nittedal og Hakadal Janitsjar. Billettsalget har gått strålende, og styreleder i janitsjaren, Marianne Szallies, understreker at korpset gleder seg til sin andre nyttårskonsert i Flammen.

– Vi ønsker publikum hjertelig velkommen til en flott konsert med kjempeflinke solister og spennende musikk som skulle gi noe for enhver smak. Nyttårskonserten er en gammel tradisjon som vi i korpset er svært stolte av, og vi ser veldig fram til å samarbeide med en så kjent profil som Rein Aleksander.

Artikkeltags