«Rundebordskonferanse» med ridderdans og svalestup i Flammen

ELLEVILL PRØVE: Det er mange detaljer som må på plass i "Spamalot" som tar utgangspunkt i filmen "Ridderne av det runde bord" fra 1974.

ELLEVILL PRØVE: Det er mange detaljer som må på plass i "Spamalot" som tar utgangspunkt i filmen "Ridderne av det runde bord" fra 1974.

Trenger du en god latter i helgen? Stikk innom Kulturverket Flammen og få med deg den største musikalske komedien gjennom tidene; Spamalot. Det er forestilling både lørdag og søndag klokka 17.

DEL

For deg som ikke får nok av humoren i Monty Python eller som bare digger John Cleese, kan Nittedal Teater og Teatersmia glede deg med en heidundrandes bøtteballett du aldri har sett maken til.

Historien

Kong Arthur har fått et hellig oppdrag fra selveste Gud, som i denne oppsetningen spilles av Egil Hegerberg.

Oppdraget går ut på å finne Den Hellige Gral! Modige riddere, dødelige kaniner, hellige håndgranater og musikalnumre som dratt ut fra Broadway er noen av godbitene som befinner seg i denne storsuksessen, som Nittedal Teater og Teatersmia setter opp i helgen.

Mye latter

Instruktør og skuespiller Torbjørn Øvrevik har dette å si: – Å jobbe med Spamalot har vært ein prosess fylt av godt humør, mykje latter, men også hard jobbing. Det er første gang eg er med på å lage ein fullverdig musikal, og som ein stor fan av både Monty Python og filmen stykket er basert på, er dette ein perfekt start. Den som tar turen vil få seg ein god latter, mykje underholdningsverdi og ein opplevelse som engasjerar heile familien.

Andre tidspunkt

Opprinnelig var det to forestillinger 13 og 17 lørdag og søndag, men det blir nå kun forestillinger klokka 17 begge dager.

Bygger på filmen

Monty Pythons Spamalot er en musikalsk komedie, mye basert på filmen «Monty Python and the Holy Grail».

Med sin gøyale vri på legenden om Kong Arthur, er Spamalot og filmen den er basert på ulike på mange områder. Originalstykket ble satt opp på Broadway i 2005, og vant Tony-prisen i tre ulike kategorier, bl.a. beste musikal.

«Bare Egil» med

Egil Hegerberg, «Bare Egil», er ellers kjent fra Black Debbath. På TV nå er han mest aktuell i TVNorges program «Brille» med Harald Eia. Her er Egil ofte gjest sammen med Bård Tufte Johanssen og flere kjente fjes.

Artikkeltags