Reisen til julestjernen spilles i Flammen

Lørdag inviterer Nittedal Teater hele familien til premiere på forestillingen Reisen til Julestjernen i Storsalen i Flammen.

DEL

– Kom i skikkelig julestemning og bli med på en uforglemmelig reise fullspekket med humor, drama og tradisjon, sier Silje Fagerholt i Nittedal Teater.

Dette er andre året på rad at vårt lokale teater viser Reisen til julestjernen. De som fikk med seg fjorårets forestilling, kan glede seg over kjente og nye elementer som sammen skaper en atmosfære so blir til å ta og føle på, forsikrer Fagerholt.

For de som ikke var tidsnok ute med å sikre seg billetter i fjor, har nå sjansen til å kose litt ekstra i førjulstiden. Spenningsmomentet i årets forestilling er som før; Finner Sonja julestjernen før den onde greven finner Sonja?

– Før årets forestillinger og i pausen kan de frammøtte kjøpe ferske bakevarer, popcorn, brus, kaffe med mer i foajeen. Nasjonalteateret har i en årrekke spilt Reisen til Julestjernen, men i år kan man heller se denne juleklassikeren i hjembygda, nærmere bestemt i kulturhusets storsal.

Forestillingens spilles:

  • Lørdag 13. desember; klokken 13.00 og 17.00.
  • Søndag 2. desember; klokken 13.00 og 17.00.
  • Mandag 3. desember; klokken 18.00.
  • Tirsdag 4. desember; kloikken 18.00.

Billetter kan kjøpes på nettet: www.flammen.no


Artikkeltags