Klart for bygdas største loppemarked

Alt ligger vel til rette for høstens store begivenhet på Ulverud skole; loppemarkedet til Søndre Nittedal skolekorps (Arkivfoto).

Alt ligger vel til rette for høstens store begivenhet på Ulverud skole; loppemarkedet til Søndre Nittedal skolekorps (Arkivfoto).

Artikkelen er over 1 år gammel

Ulverud skole er stedet for bygdas største loppemarked som går av stabelen lørdag og søndag.

DEL

Det er Søndre Nittedal skolekorps som også i år arrangerer det tradisjonsrike loppemarkedet. Gjennom hele høsten har korpsforeldre reist rundt i hele Nittedal og hentet lopper.

– Over 200 hentinger har resultert i fulle containere som ryddes ut i avdelinger for småting, sport & fritid, leker, elektrisk, klær, bøker og møbler. I tillegg er det ventet mange leveringer til loppemarkedet dagene før selve loppemarked åpner på lørdag, sier loppe-sjef lGiert Flock.

Han poengterer videre at det er lurt å ta seg en tur begge dager. Av plasshensyn må korpset nemlig rydde frem de siste loppene lørdag ettermiddag.

Loppemarked er miljøvern i praksis. I tillegg et det en flott møteplass hvor sambygdinger kan slå seg ned og ta seg et kakestykke og en kaffe. Er det behov for mer frister korpset også med både vafler, burgere og sukkerspinn. Nytt av året er konsert begge dager klokken 12:30.

Korpset har omtrent 60 musikanter som for tiden ligger i hardtrening til Jubileumskonserten i Nnvember. Korpset fyller 30 år i år og trår til med Grease – musikk, skuespilleri og dans i Flammen søndag 11. november, avslutter Flock.

Dette årlige loppemarked er den største inntektskilden til korpset. Inntektene herfra sikrer musikantene både instrumenter og kyndig skolering, sier leder av korpset Anders Bekkelund.Artikkeltags