Søndre-korpset er i gang med loppehenting

Søndre Nittedal Skolekorps har to loppemarked i året; vår og høst. Nå er henting av loppper til bruktmarkedetpå Ulverud skole 12.- og 13. oktober i gang.

Søndre Nittedal Skolekorps har to loppemarked i året; vår og høst. Nå er henting av loppper til bruktmarkedetpå Ulverud skole 12.- og 13. oktober i gang. Foto:

Denne uken er Søndre Nittedal Skolekorps sine foreldre i gang med å samle lopper i bygda til årets loppemarked 12 og 13 oktober på Ulverud Skole.

DEL

Loppetelefonen melder om god pågang på korpsets nye registreringsløsning.

– Dette er en forenkling vi lanserer i år. Nå kan folk melde inn lopper for henting døgnet rundt. Løsninger finnes best ved å gå på korpset sine Facebook-sider, sier loppe-leder Giert Flock.

Korpsets medlemmer reiser rundt og henter lopper tre til fire kvelder i uka. Lagringskapasiteten er noe begrenset. Derfor tar også korpset i mot lopper rett før loppemarkedet og forlenger åpningstiden for dette på torsdag 10. oktober til timene mellom 18 og 21.

– Ettersom det er vinteren som nærmer seg er vi spesielt interessert i skiutstyr og vinterklær i tillegg til hva som normalt er populært så som leker og spil, klær og sko, bøker, filmer, musikk, småelektronikk, lamper, smånips, kjøkkenartikler, sykler, turutstyr og mindre møbler. Lista er lang over hva som kan omsettes på et loppemarked og gjenbrukes. Vi er svært takknemlige for alle lopper vi mottar sier Giert Flock.

Allikevel er det enkelte ting vi ikke tar imot, så som hvitevarer, bilhjul/-dekk og tjukkas-TVer. En del møbler må også vurderes - spesielt hvis de er store og/eller tunge, legger han til.

Loppemarked er miljøvern i praksis. Ta derfor kontakt med Søndre Nittedal skolekorps hvis du har noe på lur som noen andre kan bruke. Alle er også velkommen til en kaffe & bolle, en konsert, litt "loppetitting" og en god prat 12.- og 13. oktober på Ulverud skole, avslutter Giert Flock.


Artikkeltags