Rekordmange tok turen til høstens loppemarked

Det var folksomt på loppemarkedet til Søndre Nittedal skolekorps i helga.

Det var folksomt på loppemarkedet til Søndre Nittedal skolekorps i helga.

Artikkelen er over 1 år gammel

Søndre Nittedal Skolekorps arrangerte på nytt bygdas største loppemarked på Ulverud skole.

DEL


Torsdag og fredag kveld var det til dels kø opå parkeringsplassen foran skolen, forteller Olav Glosli, ansvarlig for årets loppemarked.

– Vi fikk inn nesten like mye lopper på mottaket som på hentingen i ukene før. Biler var stappfulle med gode lopper. Noen måtte sågar kjøre to runder..

Ved oppstarten lørdag og søndag er det kamp om å komme først inn på de ulike avdelingene. Avdelingene bugnet av lopper i år. Loppemarked er miljøvern i praksis - det aller meste kan brukes igjen og igjen. Det hender vi kjenner igjen lekene, sier Marita Paulsen, avdelingsleder på loppemarkeds stand for salg av leker. Hun og avdelingen bestående av fem andre foreldre og 3tre usikanter melder om stort trykk begge dager. Det er utrolig gøy å se hvor glade barn blir når bestemor dra frem lommeboka og kjøper litt leker.

Per Arne Stegerød er på sitt siste loppemarked som medlem av loppekomiteen. Han poengterer at loppemarkedet er en flott møteplass hvor sambygdinger kan møtes, slå av en prat over kaffe og et kakestykke. De siste årene har popcorn og sukkerspinn blitt en suksess for alle i den yngre garde.

I løpet av helgen gikk det med over 300 hamburgere, sier Merete Gjerde-Glosli lederen på kafeteriaen. Vi har enkelte gjester som er her mange timer hver dag fortsetter hun - da er det jo greit med litt legemlig påfyll.

Nytt av året var konserten begge dager klokken halv tolv hvor korpset bidro med musikk. Juniorkorpset sin konsert på lørdag viser at korpset har mange unge talenter på vei fremover.

Jarle Bernhoft spilte i sin tid i korpset- mange drømmer nok sikkert om den samme suksessen. Korpset har omtrent 60 musikanter som for tiden ligger i hardtrening til Jubileumskonserten i november.

Korpset fyller nemlig 30 år i år og trår til med Grease - musikk, skuespilleri og dans i Flammen Ssndag 11. november. Årets loppemarked er den største inntektskilden til korpset som i år fyller 30 år. Inntektene fra loppemarkedet sikrer musikantene både instrumenter og kyndig skolering, sier leder av korpset Anders Bekkelund.

Tekst og foto: Flock Giert, Søndre Nittedal skolekorps.

Artikkeltags