Dette er første gang Varingen i samarbeid med Reisecompaniet arrangerer tur for lokalavisens lesere.

– Det blir femte sesongen vi arrangerer disse etterhvert svært så populære Italia-turene. Vi arrangerer leserturer med avreise landet rundt. Den 24. - 29. juli går turen for Varingens, Indre Akershus Blads og Romerikes Blads lesere. Neste år blir det 14. gangen Bocelli står på scenen i det spektakulære Teatro Del Silenzio i hans hjemby Toscana. Vi er glade for å ha fått Varingen med på reisefølget vårt. Ti nittedøler har hittil meldt seg på. Vi har ennå plass til flere. Så det er bare å melde seg på. Vi praktiserer først til mølla-prinsippet, forteller prosjektleder Trine Ringdal i Reisecompaniet.

6 dagers tur

Årets lesertur til Toscana strekker seg over seks dager. Med på kjøpet får man flytur Oslo-Pisa tur/retur, nummerert inngangsbilletter til konserten med Bocelli, dagsturer til Toscanas vakreste kulturbyer Firenze og Lucca samt opphold i fem døgn på hotell Cappugi i Pistola. Teknisk reiseleder fra Reisecompaniet er med fra Norge.

Fantastisk opplevelse

– Jeg kan garantere de av Varingens lesere som blir med på turen, en fantastisk opplevelse. Se for deg at dag går mot i Toscana. Solen har varmet opp marken, det dufter av pinjer, magnolia og sypress. Stillhetens teater våkner fra sin Tornerosesøvn idet Andrea Bocellis klangfulle røst bryter stillheten og trollbinder de frammøtte. Det er nå du virkelig kan føle at kunst, musikk, teater og landskap smelter sammen til en magisk helhet, avslutter Trine Ringdal.