Ny utstilling hos Galleri Würth

FERSK GALLERILEDER: Bjarne Våga bak disken hos Galleri Würth, der han har jobbet de siste ti månedene.

FERSK GALLERILEDER: Bjarne Våga bak disken hos Galleri Würth, der han har jobbet de siste ti månedene. Foto:

Søndag 1. mars klokka 13 åpner Galleri Würth i Holum skog en ny utstilling, denne gangen med kunst fra Østerrike. 

DEL

Galleriet har siden 2003 vist skiftende utstillinger, hovedsakelig hentet fra den enorme kunstsamlingen til den tyske forretningsmannen og eieren av Würth-konsernet, Reinhold Würth.

Årets utstilling, som heter A.E.I.O.U., viser blant annet maleri av den folkekjære Friedensreich Hundertwasser, tegning av den verdensberømte Gustav Klimt, maleri med blod og olje av den kontroversielle Hermann Nitsch, og skulpturer av den høyt respekterte Siegfried Anzinger.

– Vi ser med stor spenning fram mot monteringen av årets nye utstilling. Denne gang blir det surrealisme, individualitet, farger, følelser og heftighet i alle kanaler, sier gallerileder Bjarne Våga, som begynte ved galleriet 1. mai i fjor.

– Det har vært en enestående erfaring for meg å få bli kjent med det kompetente teamet her og få jobbe med dem og denne samlingen. I fortsettelsen har jeg bare ett ønske, og det er å få dele denne perlen av et galleri med enda flere besøkende.

– Nå tilbyr vi, i samarbeid med Miljøhuset Gnisten i Hakadal, endelig varme måltider i kaféen, så nå fremover blir det mye lettere for folk å planlegge besøket, sier han.

Galleriet har gratis adgang, med kafé, kunstverksted, møtelokaler og gavebutikk, og tilbyr et variert program med akvarellkurs, musikk, familiedager og foredrag.

Artikkeltags