– Nå ønsker vi oss flere sangere for å opprettholde besetningen på 32, forteller dirigent Anne-Britt Henriksen.

I den forbindelse ber hun om spalteplass i Varingen for å fortelle at koret nå inviterer til to åpne øvelser. Begge går av stabelen på Utheim Grenedehus, nærmere bestemt i Nyveien 1 på Rotnes.

– Våre to åpne korøvelser holdes onsdag 23. mai onsdag 30. mai, begge dager fra 18.30 til 21.30. Vi håper selvsagt at interesserte tar turen til Utheim disse dagene for å se og høre på hva vi holder på med. Her er det mulig å være med både som aktiv og passiv sanger, og i tillegg få en prat med korets sangere, sier Anne-Britt Henriksen.

Caldera er et allsidig kor. Det gjenspeiles i repertoarer som spenner fra gregoriansk sang til samtidsmusikk, Beatles og Rammstein, jazz, folkemusikk og viser.

– I tillegg til øvelser har vi seminar hvert halvår.Vi deltar på konserter o arrangementer så vel lokalt som utenbygds og vi arrangerer egne konserter. Vår siste konsert var sammen med Nittedals eget storband, Stua 17, i Flammen. Det ble en swingende og fin opplevelse for oss, forteller dirigenten.

Foruten konserter på hjemlige trakter, deltar Caldera regelmessig på kor-konkurranser i inn- og utland.

– Disse turene er både sosiale og musikalske høydepunkt. For vårt arbeid i lokalmiljøet mottok koret i 2007 Nittedal kommunes kulturpris. Du kan lese mer om oss på http://www.calderakor.no eller på vår facebookside; Caldera Kor, avslutter Anne-Britt Henriksen.