Unikt Beatles-show i Flammen

FREDAG I FLAMMEN. Thomas Feldberg, Jonas Groth, Tom Mathiesen og Trond Granlund er blant de elleve som turnerer med  en helaftens Beatles-forestilling det går gjetord om.

FREDAG I FLAMMEN. Thomas Feldberg, Jonas Groth, Tom Mathiesen og Trond Granlund er blant de elleve som turnerer med en helaftens Beatles-forestilling det går gjetord om.

Fredag 1. februar kan alle musikkglade glede seg over en helaften med Beatles-universet, ikoniske 68-låter og et stjernelag i Flammen.

DEL

På sjette året reiser «It Was Fifty Years Ago Today»-gjengen Norge rundt for å spre Beatles-musikk. Denne første fredagen i februar har turen kommet til Nittedal og Kulturverket Flammen. På scenen står profilerte frontfigurer pluss et merittert band.
På programmet står mange av de beste låtene til The Beatles – alle fra 1968.

Stjernelaget

Rockens «Grand Old Man», Trond Granlund, går løs på alle Beatles-låter fra 1968 sammen med Stian Joneid, Jonas Groth, Kim Wifladt og Thomas Feldberg. Sistenevnte er kjent fra bandet WE, som programleder i Tidsbonanza og som ekspert i Stjernekamp. Hele historien fortelles av fortelleren over alle foretellere: Tom Mathisen, aktuell i «Hver gang vi møtes» på TV2 akkurat nå.

Det musikalske fundamentet står bandet Masters Of The Past for.Dette er ikke et tribute-band som driver med «look alike», eller «sound alike». Masters Of The Past leverer energi og arrangement med full respekt for originalinnspillingene. I tillegg til bandleder Jan Erik Arntsen, består bandet av Terje Norum, Frank Rune Johansen, Jens Jacobsen og Rolf Stagre. Disse gutta har turnert med Beatles-låter i mer enn 20 år.

Et kremår for The Beatles

1968 er året for ikoniske «The White Album». Dette albumet har blitt kalt utgivelsen som definerer hva et rockeband skal drive med, og inneholder en drøss med klassikere.
Året 1968 tilbrakte The Beatles mye tid i India med meditasjon og låtskriving. De utga helaftens tegnefilm, og klatret til topps på singellistene med «Hey Jude». Mer enn noen gang i deres syv år korte innspillingskarriere står The Beatles nå fram som fire enkeltindivider. Opptil fire separate rom i Abbey Road Studios ble brukt samtidig, fordi John, Paul, George og Ringo jobbet med hver sine sanger, som til slutt skulle samles på én og samme plate. 1968 er året der vi finner klassikere som «Back In The U.S.S.R», «Blackbird», «While My Guitar Gently Weeps» og «Helter Skelter».


Showet varer i 2 timer og 20 minutter inklusive en pause. Her er det bare å glede seg til en skikkelig helaften!


Artikkeltags