Didrik Solli-Tangen kommer til Nittedal - og har med broren

Brødrene Didrik og Emil Solli-Tangen holder konsert i Flammen på søndag.

Brødrene Didrik og Emil Solli-Tangen holder konsert i Flammen på søndag.

Brødrene Didrik og Emil Solli-Tangen kommer til Nittedal og inviterer til konsert i Flammen på søndag.

DEL

Begge er utdannede klassiske sangere. Didrik med klassisk sang fra Barratt-Due og Emil fra Barratt-Due og senere Operahøgskolen i Oslo (KHiO)

Det er seks år siden denne konserten først ble avholdt i hjembyen Porsgrunn og siden den gang har de spilt denne konserten en rekke steder på østlandet. Drammen Teater, Chat Noir, Bølgen Kulturhus m. fler.

Ingen konsert er helt lik

Konsertene blir satt sammen og nøye planlagt av begge brødrene, sammen med kapellmester og pianist Trond Akerø-Kleven, med nytt repertoar hvert år. Men det er alltid lagt opp til rom for både improvisasjon og tøys og tull, så ingen konsert blir helt lik.

Konserten tar i år for seg både klassiske operaarier, svisker, men også noen uventede pop-klassikere i en drakt du kanskje ikke har hørt før. Og med et syv-manns orkester og herlige arrangementer har brødrene en klar misjon om at klassisk og god musikk skal kunne nytes og samtidig skal man kunne le og ha løs snipp.

Nå kommer altså konserten til Nittedal og til Flammen Kulturhus den 10.3. Dette blir en aften du ikke vil gå glipp av og det er trivsels og kvalitetsgaranti!"
Artikkeltags