Dette er påskefilmene i Flammen

Disney-klassikeren "Dumbo" vises i Flammen på mandag.

Disney-klassikeren "Dumbo" vises i Flammen på mandag.

Mandag 15. april har mange startet påskeferien, men i Flammen er det mulig å oppleve aktuelle filmer «Dumbo» eller «Ut og stjæle hester».

DEL

Fra Disney og den visjonære regissøren Tim Burton kommer den høyt verdsatte klassikeren «Dumbo» i en helt ny drakt og som live-action, hvor ulikheter feires, familien er elsket og drømmene får fly!

Sirkusdirektøren Max Medici (Danny DeVito) gir ansvaret for en nyfødt elefant, med så store ører at han blir gjort til latter, til den tidligere stjernen Holt Farrier (Colin Farrell) og hans barn Milly og Joe.

Men når de oppdager at Dumbo kan fly når sirkusets popularitet nye høyder og tiltrekker seg oppmerksomheten til den overbevisende forretningsmannen V.A. Vandevere. Han verver den særegne elefanten til sin nye og fantastiske fornøyelsespark, Dreamland. Dumbo svever høyt sammen med den sjarmerende og spektakulære akrobaten, Colette Marchant, helt til Holt oppdager at under overflaten på Dreamland skjuler det seg mørke hemmeligheter. Filmen har norsk tale og aldersgrensen er ni år.


«Ut og stjæle hester» er basert på Per Pettersons internasjonale bestselger fra 2003, som har toppet bestselgerlistene i Norge, vunnet en rekke internasjonale litteraturpriser og er oversatt til mer enn 50 språk. Filmen er regissert av Hans Petter Moland, og i hovedrollene finner vi Stellan Skarsgård, Tobias Santelmann, Pål Sverre Hagen, Bjørn Floberg og Danica Curcic.

Året er 1999, Trond er 67 år gammel og har flyttet til en øde plass. Når høsten nærmer seg vinter gleder han seg til Nyttårsaften 2000, som han skal feire helt alene. Han oppdager en nabo, en mann han kjente sommeren 1948. Den sommeren faren forberedte han på det store sviket. Men også den sommeren Trond ble voksen og kjente på lukten av en kvinne han ønsket å være nær; den samme kvinnen faren ønsket å dele livet sitt med. Denne filmen har tolvårsgrense.

Artikkeltags