Hakadal skolekorps med julemesse

julemesse
Hakadal Skolekorps *** Local Caption *** <BI>FORN¯YDE.<I> Mette Kjempengren (t.v.) og Lena Punnerud i styret i Hakadal Skolekorps. Her sammen med Lenas s¿nn, Sander (5).

julemesse Hakadal Skolekorps *** Local Caption *** <BI>FORN¯YDE.<I> Mette Kjempengren (t.v.) og Lena Punnerud i styret i Hakadal Skolekorps. Her sammen med Lenas s¿nn, Sander (5). Foto:

Hakadal skolekorps inviterer til julemesse første søndag i advent.

DEL

Vi holder åpen kafé med salg av kaffe, kaker, gløgg, julegrøt, pølser og brus. Samtidig har vi mange flotte utstillere fra lokalmiljøet, forteller Mette og Markus Tønseth i arrangementskomiteen.

Årets julemesse kan blant annet skilte med salg av lammeskinnsfeller, ulike strikke- og hekleprodukter, barneklær og tilbehør, julebakst, hjemmelaget honning og mye annet spennende.

Vi har dessverre fått et par sykdomsforfall, så det er fortsatt mulig å sikre seg en plass som utstiller nå helt i siste liten. Har du varer å by fram, og ønsker å delta på årets messe, er det bare å ta kontakt med Markus Tønseth på telefon 952 72 783.

Vi håper mange vil legge søndagsturen den 2. desember om messa vår på Hakadal ungdomsskole. Vi holder på fra kl 11 til 15, og satser på fin førjulsstemning. Korpset vil også komme innom og spille litt julemusikk for å bidra til dette.

Artikkeltags