Feirer julaften på Solli i år også: – Vi har plass til flere

Leder av Mental Helse Nittedal, Kjell Kjepperud, inviterer til å feire julaften på Solli Aktivitetshus i år også.

Leder av Mental Helse Nittedal, Kjell Kjepperud, inviterer til å feire julaften på Solli Aktivitetshus i år også.

- Rundt 20 har så langt meldt seg på. Men vi har plass til enda flere, forteller styreleder Kjell Kjepperud i Mental Helse Nittedal.

DEL

Dette er andre året foreningen inviterer til julefest for store og små som ikke har nær familie å feire julaften sammen med. Det hele foregår på Solli Aktivitetshus.

– Dørene åpnes klokken 15.00 på julaften. Da serveres kaffe og kaker til de voksne, mens barna samles i TV- og lekekroken her på Solli, forteller Kjepperud.

Deretter går det slag i slag. Det ryktes at julenissen kommer på besøk, og klokken 16.00 er det andakt med opplesning av juleevangeliet. En times tid senere ringes jula inn og da da spiser vi julemat i felleskap.

– Hittil har rundt 20 personer meldt seg på. Vi har plass til det dobbelte. Blir vi ikke flere, går julefeiringen av stabelen i stuen i andre etasje. Kommer det 30 eller 40, legger vi julefeiringen til storsalen her på Solli Aktivitetshus, opplyser Kjell Kjepperud.

Mange frivillige har meldt seg til tjeneste. De baker kaker og har med seg julegaver til barna. Det lokale næringslivet bidrar med julemat og i år har også en profesjonell kokk meldt seg frivillig til kjøkkentjeneste på selveste julaften.

– Alt ligger med andre ord godt til rette for at vi skal få til en fin julehøytid sammen her på Solli i år. De som ennå ikke har meldt seg på, kan bare ringe meg. Mitt telefonnummer er 982 16 923, avslutter Kjell Kjepperud.

Artikkeltags