Trioen består av John Pål Inderberg, saxofon, Håkon Mjåset Johansen, trommer og Trygve Waldemar Fiske, bass. De to førstnevnte spilte med Ove Nyvik på hans konsert i Flammen i april. Ove Nyvik er med som gjestepianist på Utheim.

John Pål Inderberg har satt klare spor i norsk jazz. Han var med å starte jazzlinja i Trondheim i 1977. Høyere utdanning av jazzmusikere. Han har spilt med Chic Corea, Chet Baker, Gil Evans, Lee Konitz m.fl. En rekke plateinnspillinger med bl.a. Lee Konitz og flere norske jazzmusikere. Med en fot i Trøndelag og en fot i cooljazzen har Inderberg rendyrket en sterk stemme som kombinerer det norske og det afroamerikanske på måter man ikke har hørt før. Han gleder sitt publikum med leken musikalitet og mye humor.

Håkon Mjåset Johansen er en virtuos på trommesettet. Med kreative og solistiske krumspring har han etablert seg som en av landets beste. Han har medvirket på over 70 innsoillinger, og er en sentral musikalsk kraft i flere band, bl.a. gjennom 20 år med Come Shine. Han har turnert med Jan Garbarek, Chic Corea og Michael Brecker, for å nevne noen.

Trygve Waldemar Fiske har markert seg som en av sin generasjons dyktigste bassister. Han turnerer jevnlig med Hanna Paulsberg Concept, Ine Hoem, og JP Inderberg Trio. Han dannet bandet Waldemar 4 i 2015, som fikk strålende kritikker.

Trioen spiller gamle låter med nye linjer og gamle vers. Den norske folkemusikken har også en sentral plass, og de skriver musikk med inspirasjon fra begge sider av Atlanteren, noe som er tydelig på platen Linjedalsleken som kom ut i 2017. De liker å spille i små lokaler, og oser av spilleglede og formidler akustisk samspill på høyt nivå.

Det er bare å glede seg til en akustisk og sjelden jazzkveld på Utheim grendehus.