Flammens megakule superbursdag på lørdag

Nittedals egen Svein Johnsen er en av musikerne i Knutsen og Ludvigsens tributeband som blir å høre i Flammen på lørdag.

Nittedals egen Svein Johnsen er en av musikerne i Knutsen og Ludvigsens tributeband som blir å høre i Flammen på lørdag.

Det er to år siden Flammen ble født, eller åpnet da. Det skal feires stort lørdag 9. mars!

DEL

– Dette blir en superlørdag for alle små og store barn, lover kulturhusleder Mariann Torsvik. Hun legger til at det blir morsomme aktiviteter i biblioteket, der barna blant annet kan lage instrumenter som de kan ta med seg og spille på under konserten i Lillesalen etterpå.

Andre høydepunkter er klovnebesøk og servering av en megastor bursdagskake i foajeen – og ikke minst en kjempekul konsert med KåL i Lillesalen. KåL er et Knutsen og Ludvigsen tributeband fra Nittedal som ønsker å spre glede, og som alltid tuller og tøyser.


Da KåL spilte i biblioteket sist gang, løftet taket seg nesten, og nå gleder gutta seg til å spille for Knutsen & Ludvigsen-fans i alle aldre igjen.

Aktivitetene i biblioteket er gratis, de som ønsker å få med seg «full pakke» inklusiv konsert og bursdagskake, må kjøpe billett – enten på forhånd eller når de kommer på lørdag.


Artikkeltags