Gå til sidens hovedinnhold

Dette skjer i helgen

Artikkelen er over 3 år gammel

Noe så sjeldent som voksenteater - og masse aktiviteter for barna, står på menyen denne helgen. Og Yoga-konsert.

Nittedal teater og deres Prosjektsmia har forestilling både lørdag og søndag, etter premieren på stykket Alle og enhver i går fredag. Her er det bare å kjenne sin besøkelsestid og få tak på noen av de få billettene. Teater for voksne, med et dypt budskap, hører til sjeldenhetene. Stykket handler om en mellomstasjon for ungdom i drift, og er både sterkt og rørende og forteller om noe de færreste vet om.

Teatertalenter

Da Varingens Sigbjørn Høidalen sist så Prosjektsmia i aksjon, under Gogols Revisoren hadde han dette å si:

"Personlig er dette noe av det beste jeg har sett av teaterkunst her i bygda, og som journalist i Varingen har jeg sett litt av hvert. Gogols stykke er en hel katalog av menneskelig dårskap, som våre lokale teatertalenter viste fram med bravur og til stor munterhet i salen." Og han avslutter: "Til høsten planlegger de et nytt stykke. Da setter jeg et solid kryss i margen".

LES MER: Ett år på institusjon

Stykket spilles i dag og i morgen søndag i lokalene til Nittedal teater, under Bunnpris, klokka 15.

Har du et arrangement vi bør vite om? Legg det inn selv her.

LES OGSÅ: Alt som skjer i Nittedal på ett sted: Meld inn ditt arrangement

Yoga og konsert

Søndag skjer det mer. På kvelden, kl 18 er det yoga og konsert i Mølleparken:

– Velkommen til en stemningsfull og meditativ konsert med Sadhna Rustand, ønsker Studio meditationrooms.

Sadhna slapp sitt debutalbum «i det ville hjertet» 3. januar og på denne konserten presenterer hun albumet sammen med den dyktige musikeren Ojas Martin Grøn (piano). Sammen skaper de et særegent og rikt landskap i ord og toner. På både lekent og mystisk vis leverer de en sterk formidling og skildring av de mange aspektene ved menneske og sjelsliv, skriver Studio Meditationrooms. Og først blir det yoga.

Snømann

Snøen har lavet ned. Galleri Würth inviterer til:

– Vi benytter vinterværet og snøen til å være litt ekstra kreative, og holder en snømannkonkurranse ! Kom og bygg en snømann utenfor galleriet og bli med i trekningen av en goodiebag for hele familien. Konkurransen holdes mellom 12 og 15 søndag 21. januar. Vi vil kåre den heldige vinneren på mandag, skriver de.

Kom deg ut-bursdag

Og sist men ikke minst: Barnas turlag inviterer til Norges største utebursdag i forbindelse med DNT sin 150 årsjubileum på søndag. Ved skihytta på Sørli. Der blir det masse aktiviteter for barn i alle aldre. I perfekt vintervær

LES: Søndag blir det én gratis pølse til hver

Kommentarer til denne saken