Søndag er Kom deg ut-dag i Varingskollen

TURBO ER FAST GJEST: I fjor høst kom Turbo til Kom deg ut-dagen på Sørli.  Vi håper å se ham i Varingskollen på søndag også.

TURBO ER FAST GJEST: I fjor høst kom Turbo til Kom deg ut-dagen på Sørli. Vi håper å se ham i Varingskollen på søndag også. Foto:

Av

Barnas Turlag Nittedal ønsker små og store velkommen til en morsom Kom deg ut-dag i Varingskollen denne søndagen.

DEL

Kom deg ut-dagen er DNTs store nasjonale friluftsarrangement, og her i bygda sørger det lokale turlaget for å markere de to dagene, én i februar og én i september. Stedene veksler mellom Bjønndalen skianlegg i Søndre, Sørlitangen på Rotnes og Varingskollen langrennsarena i Hakadal.

Nå i februar 2020 er dagen lagt til Varingskollen, og selv om vinteren har vært så godt som snøfri så langt, har snøkanonene der sørget for et hvitt underlag, med muligheter til å gå litt på ski og til å ake.

Ellers blir det som alltid en turtippløype, det blir eventyrstund i lavvoen, og det blir opptreden av Nittedal Teater. Hakadalsspeiderne sørger for bål og pinnebrød, og gratis pølser, saft og kaffe er en tradisjon, lover Barnas Turlag.

Værutsiktene er slett ikke verst, yr.no varsler ikke nedbør, og helt grei utetemperatur.

Barnas Turlag håper derfor at barn og voksne fra hele bygda tar turen til Hakadal denne søndagen. Og at Turbo også dukker opp.

Artikkeltags