Knallforhold for langrenn på Romeriksåsene

MANGE MULIGHETER: Løypekart for nordre del av Romeriksåsene der grønn og fiolett strek indikerer løyper som er oppkjørt.

MANGE MULIGHETER: Løypekart for nordre del av Romeriksåsene der grønn og fiolett strek indikerer løyper som er oppkjørt.

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

– De beste forholdene finner du i Romeriksåsene. Her det det om lag fem mil med flotte og grusfrie løyper preparert for både skøyting og klassisk, melder Skiforeningen i dag, torsdag 3. januar.

En mulighet er å gå fra Harestua til Brovoll og tilbake rundt Snellingen til Råsjøen og Hakkim, går det fram av løypekartet.

Flere steder i Marka skal det være mulighet for fine skiturer på skogsbilveier.

– Det er dessuten gode forhold på skogsbilveier ut fra Svartbekken og Mylla, skriver Skiforeningen.

Ellers er det alle muligheter for både nedoverski og bortoverski i Varingskollen, der det i alpinbakkene og i ei 2 kilometer lang langrennsløype er en solid såle av kunstsnø.

Varingskollen alpinsenter reklamerer med at de førstkommende fredag, fredag 4. januar, arrangerer Funky Friday. Førstkommende søndag arrangerer Gjelleråsen IF den årlige GIF-stafetten i Varingskollen.

– Vi må flytte til reservearenaen vår i Hakadal. I Bjønndalen er det for lite snø og for hardt, sier arrangementsansvarlig Stig Pedersen i GIF.

Ifølge værmeldinga blir det varmegrader til helga, men kuldegrader igjen og muligheter for snø til uka.


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken