Gå til sidens hovedinnhold

Kjære nittedøl

Artikkelen er over 2 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Nå er valgdagen her, og vi i alle de politiske partiene har gjort jobben vår. Nå er det opp til dere.

I Nittedal og i alle Norges kommuner strømmer folk til stemmelokalene for å bestemme hvem som skal styre kommunen og fylket de bor i. For meg som politiker er denne dagen hvert 4. år veldig spennende. Det er din stemme som avgjør hvem sin politikk som skal avgjøre Nittedals framtid. Og jeg håper inderlig at Nittedal fortsatt skal styres med fellesskap og solidaritet som kompass.

Jeg er politiker i Arbeiderpartiet fordi vi som fellesskap får til mer sammen enn hver for oss. Som ordfører i Nittedal har jeg arbeidet med dette utgangspunktet hver eneste dag. Arbeiderpartiet er garantisten for fortsatt stø kurs. Vi har bygget kulturhus og kirke, vi bygger skoler, Nittedal er en av Norges beste kommuner å bli gammel i og enkeltpersoner får den hjelpen de trenger takket være våre felles bidrag.

Vi skal gi idretten og alle glade friluftsfolk støtte slik at Nittedal fortsatt er den grønne bygda, med de friskeste folka. Vi skal fortsatt passe på matjorda vår, og sørge for at vi har et landbruk og en matproduksjon å være stolt av. Vi skal sørge for gi alle nittedøler gode kulturopplevelser, slå ring om Kulturverket Flammen og gi barn og unge mulighet til å utfolde seg. Kultur er også folkehelse.

En stemme på Arbeiderpartiet, er en stemme på at alle nittedølinger har noe å leve for – ikke bare av.

Vi skal ta vare på den grønne bygda vår, slik at også dem som kommer etter oss er stolte av å være nittedølinger.

I løpet av valgkampen har jeg sett det samme, brennende engasjementet hos mange rundt meg. Helt uavhengig av parti.

Tusen, tusen takk til alle som har stått på stand og delt ut roser, brosjyrer og partiprogram.

Tusen millioner takk til fantastisk ungdom i Nittedal som engasjerer seg for klima og miljø og for at Nittedal skal være et godt sted å bo også for morgendagens generasjon

Jeg bukker dypt og takker ydmykt alle som har kokt kaffe, bakt boller og stekt vafler, og som i løpet av de siste ukene har stilt opp snakket varmt om solidaritet og Nittedal.

Jeg har i løpet av de siste ukene møtt innbyggere med heiarop, som har delt ut klemmer, som har kommet med gode ord – og innbyggere som har ønsket å diskutere politikk, forsøkt å navigere i det politiske landskapet. Dere fortjener minst en like stor takk – dere skal vite at jeg heier på dere også!

Demokratiet er det fineste vi har, og det må vi passe på sammen.

Bruk stemmeretten og godt valg.
Hilde Thorkildsen
Nittedal Arbeiderparti.

Kommentarer til denne saken