Takknemlighet i kirken

GOD KONTAKT: Andreas Nannestad fra Prosjekt Takknemlighet sammen med to av de ivrige barna, på en tidligere sommerleir.  (Arkivfoto)

GOD KONTAKT: Andreas Nannestad fra Prosjekt Takknemlighet sammen med to av de ivrige barna, på en tidligere sommerleir. (Arkivfoto) Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

På høytidsgudstjenesten 1. april gjester Prosjekt Takknemlighet Nittedal kirke.

DEL

Derfor kalles søndagen «Takknemlighetens påskesøndag». Fire ungdommer fra prosjektet vil ha en presentasjon der de viser fram arbeidet de gjør. Til Ungarn drar de en uke hver sommer for å arrangere sommercamp for vanskeligstilte barn.

Prosjekt Takknemlighet består av sju nittedalsungdommer som ønsker å gjøre en forskjell. De siste årene har de samlet inn nok til også å dra nedover i jula med matposer og julegaver til barnehjem og familier.

LES: Lions støtter Prosjekt Takknemlighet

Prosjektet startet i 2009 og har gjort takknemlighet til en kongstanke. Det er en takknemlig oppgave å hjelpe barn som ikke har det like godt som mange i Norge. Så knyttes også mange vennskapsbånd – som også er verdt å takke for. Påsken vil derfor bli feiret i takknemlighetens tegn, sier prest Kjell A. Skartseterhagen.

LES: 40.000 til barna i Ungarn

I særstilling står takken for påskens hendelser og budskap.

Gode gamle og nye påskesalmer vil synges og prosjektet vil motta vår offergave. Og det blir trompetmusikk og god påskestemning, avslutter presten.

Artikkeltags