Hvert år deler Nittedal Ski ut Innsatsprisen til en gutt og en jente som skal opp i 14- årsklassen kommende sesong. Det var knyttet stor spenning til hvem som skulle få årets priser, og jubelen sto i taket da Karoline og Alfred ble ropt opp på scenen for å motta pokal.

Karoline har vært med på skitrening siden hun var 6 år og tatt nye steg hver sesong. Hun terper detaljer og prater med mange på trening. For det er viktig å være en god lagbygger selv om det er en individuell idrett. Karoline har også en god evne til å reise seg når hun har møtt motgang.

Alfred Sæther Riise har også vært med lenge i skigruppa og har alltid vært blant de beste. Han utmerker seg med ekstra god innsats på treningene, noe trenerne tror kommer til å betale seg på sikt. Han er hyggelig mot alle, inkludert trenerne. Han er veldig interessert i veiledning og trener gjerne med eldre utøvere .

En av dem han trener med er Martin Tjelle. Han var også fjorårsvinner, og det passet ekstra fint at Martin var tilstede på Familiesamlingen på Skeikampen for å overrekke pokalen til Alfred. For Innsatspokalen får de ha i ett år før den skal vandre videre til en ny og lovende langrennsløper.