Kan åpne Libadet over pinse

JULESTENGT: Libadet er stengt grunnet korona-tiltak. Nå har teknikere satt bassenget i stand og veilederen for hvordan idrettslagene skal forholde seg til smittevernreglene er klar. Det kan dermed gå mot åpning av badet over pinse.

JULESTENGT: Libadet er stengt grunnet korona-tiltak. Nå har teknikere satt bassenget i stand og veilederen for hvordan idrettslagene skal forholde seg til smittevernreglene er klar. Det kan dermed gå mot åpning av badet over pinse. Foto:

Hvis de siste vannprøvene er i orden kan Libadet bli åpnet for leietakere i idretten.

DEL

Kommunen fikk torsdag den nasjonale veilederen for bruk av basseng.

– Kommunen har utarbeidet en rutine for leietakerne som nå er godkjent av kommuneoverlegen. Denne sendes til idretten nå, sier fungerende ordfører Inge Solli til lokalavisen.

Driftstekniker har jobbet med å klargjøre bassenget for bruk denne uka. Det eneste kommunen venter på er resultater fra vannprøver som rutinemessig skal sendes inn til dyrking på laboratorium hver måned. Svar er ventet i dag eller tirsdag.

– Dersom resultatene fra vannprøvene er gode og vi har mottatt signerte avtaler fra idretten tar vi sikte på å åpne Libadet over pinse, sier Solli.

Artikkeltags