KåL med gratiskonsert utenfor Flammen

KANSKJE KOMMER KONGEN?: I hvert fall håper gutta som lager KåL at mange små og store finner veien til Kulturtorget ved Flammen lørdag 22. august.

KANSKJE KOMMER KONGEN?: I hvert fall håper gutta som lager KåL at mange små og store finner veien til Kulturtorget ved Flammen lørdag 22. august. Foto:

Lyst på en utendørs konsertopplevelse ved Flammen? Lørdag kl 13.00 besørger tributebandet KåL musikken, og da er smilene aldri langt unna hos publikum.

DEL

Det har vært kjempestemning og masse publikum de gangene KåL har gjestet Flammen tidligere. Denne gangen inviteres det til konsert ute på Kulturtorget med denne herlige kvartetten.

KåL er et tributeband som sprer glede og moro med Knutsen og Ludvigsen sine sanger. Repertoaret består av allsangvennlige og morsomme sanger, og gutta appellerer like mye til barna som til foreldrene. De som lager KåL er Egil Hjorteset, Stein Kulseth, Svein Johnsen og Rune Sigvartsen. Konserten er gratis, og i det gresskledde amfiet er det god plass.

– Med maks 200 publikummere, blir det god avstand og trygt smittevern. De som ikke vil sitte på gressbakken, må ta med en campingstol eller underlag. Vær gjerne ute i god tid, vi registrerer alle som kommer inn på konsertområdet med navn, understreker kulturhusleder Mariann Torsvik.

Hun legger til at med utekonsert tar de et ørlite værforbehold. Skulle det komme store mengder regn, så blir det vanskelig å gjennomføre, men det blir i så fall annonsert i digitale medier.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken