– Yes, jeg vant CIK FIA WIMC beste kvinnelige gokartfører 2017, forteller en superfornøyd Jenny. – Det kom litt som et sjokk siden jeg ikke ante hvorfor jeg ble invitert, men det var utrolig gøy og en ny erfaring å ta med seg videre!
– Da seremonien begynte, startet speakeren med å fortelle om CIK FIA Academy Trophy som jeg har kjørt i år. Men så begynte han å snakke om "women in motorsport", og at den som skulle få prisen var: "From Norway, of course Jenny Susann Jakobsen."

– Det var utrolig kult at jeg vant denne prisen, og det føles veldig bra etter all den harde jobbingen, gråtingen, gleden, latteren og ikke minst alle de gode minnene vi har fått i år, sier Jenny. Hun ble godt lagt merke til, for både løpsleder, dommere og verdensmester i KZ2 kom bort til henne og ville ta bilde!

– Etter bare to år i denne sporten, så beviste dette at man kan få til alt man vil, bare man jobber hardt nok! Jeg vil bare igjen si tusen takk til alle som har støttet meg oppigjennom sesongen, alle sponsorer og ikke minst mamma og pappa, sier Jenny Jakobsen.