Gå til sidens hovedinnhold

Jazzkonsert med innlagt årsmøte

Neste jazzkonsert i Nittedal kombineres med årsmøtet i jazzklubben. Datoen er 26. januar. Da kommer Reidar Myhres «Louis Prima» Band. Reidar Myhre spiller saxofoner, og har en ganske så kjent søster som nok de fleste har hørt om.

En av oppgavene sekretæren i klubben har hatt i alle år er å skrive referat fra konsertene og ta noen bilder av bandene. Det har vært min oppgave de siste årene. Helt til nå har jeg i liten grad gitt

uttrykk for egne meninger, og da bare i «tredjepersons nevnelse», som for eksempel «undertegnede». I dag har jeg tenkt bli personlig i håp om å overtale noen til å overta jobben som sekretær. I tillegg trenger vi nye som vil overta som leder og som kasserer. Et par av oss har sittet i 14 år, og da må det være lov å gi stafettpinnen videre! Og for å sitere Cathrine i Askepott Catering fra hennes fine innlegg i pausen på konserten: Det er ikke en kjempestor eller kjempevanskelig jobb, men den må gjøres av noen. Da kan klubben fortsette å tilby veldig fin musikk til jazzglade nittedøler åtte ganger

pr år. Det må da være mye bedre enn at klubben blir oppløst ved kommende årsmøte. Vi som nå trekker oss, stiller gjerne opp og hjelper til i en overgangsfase.

I og med at jeg har opplevd publikum i Nittedal som musiker (som trommis i Vika Band) tør jeg også påstå at dere overgår nesten alt annet av jazzklubb-publikum. Og bare for å gjenta meg selv: Meld dere til verv i styret, og kom på årsmøtet. I mellomtiden ønsker styret alle nittedøler en riktig god jul.

Kommentarer til denne saken