Jakter på Beethoven-koden i Flammen

SNART 30 ÅR: Oslo Strykekvartett ble stiftet i 1991, og turnerer fortsatt inn- og utland med et bredt program. Kvartetten består f.v. av Liv Hilde Klokk (fiolin), Geir Inge Lotsberg (fiolin), Øystein Sonstad (cello) og Magnus Boye Hansen (bratsj). 

SNART 30 ÅR: Oslo Strykekvartett ble stiftet i 1991, og turnerer fortsatt inn- og utland med et bredt program. Kvartetten består f.v. av Liv Hilde Klokk (fiolin), Geir Inge Lotsberg (fiolin), Øystein Sonstad (cello) og Magnus Boye Hansen (bratsj).  Foto:

Med stor musikalitet og en liten dose humor gir et av landets ledende norske kammerensembler et nærmøte med Beethoven i Flammen tirsdag kveld.

DEL

Tirsdag 6. oktober er det igjen klart for en Klassiker i Kulturverket Flammen. Denne gangen er det Beethovens musikk som står på programmet, i anledning at det i år er 250 år siden komponistens fødsel.

I tillegg til framførelsen av Strykekvartett i B-dur op. 130, får publikum oppleve deres film «Brødrene Gahl og Jakten på Beethovenkoden». Konserten krones med den største gåten av dem alle; nemlig Grosse Fuge.

På scenen står Oslo Strykekvartett, som også gjestet Flammen høsten 2017 med et juleinspirert repertoar. Publikum ga svært gode tilbakemeldinger den gang, og nå er den kortreiste kvartetten tilbake.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken