Oslo Turns konkurranse i Haslehallen hadde deltagere fra både Sverige, Danmark og Finland, men i herrer senior var det Norge som dominerte.

Jacob Gudim Karlsen gjorde en veldig bra mangekamp på lørdagen. Med poengsummen 78.015 (ny pers) kom han på en flott 2.plass, drøyt to poeng bak lagkameraten Sofus Heggemsnes, men godt over poenget foran Harald Grimsrud Wibye fra Laksevåg på 3. plass.

Jacob fikk sin høyeste karakter i hopp (14.200), men har ellers en ringøvelse på høyt internasjonalt nivå. I august ble han nummer 20 i Europa i dette apparatet. Øvelsen blir stadig bedre og ble denne gangen belønnet med poengsummen 13.666.

Ellers var 21-åringen kanskje mest fornøyd med å få til nye elementer i skranke, og for første gang få over 13 poeng for øvelsen i dette apparatet (13.166).

I søndagens apparatfinale satt avspranget i ringøvelsen enda bedre enn dagen før, og han økte karakteren til 13.733. Dermed tok han en suveren seier, nesten ett poeng foran andremann. I tillegg fikk han med seg 2. plass i både svingstang og skranke, mens et fall fra bøylehesten gjorde at han her endte på en 5.plass.

Lillesøster Selma var også tilbake i konkurranse etter en trøblete start på sesongen, med både skade og sykdom. Selv om hun hadde noe redusert vanskelighetsgrad i noen apparater etter skadeavbrekket gjennomførte hun konkurransen uten store feil.

Til tross for at hun falt på et av elementene i bom var hun likevel fornøyd med den øvelsen, da resten ble gjennomført meget stødig og elegant, noe hun også fikk flere kommentarer på i etterkant av konkurransen. Selma endte på 9. plass, mens vinner av konkurransen og dermed også Unnis Pokal ble klubbvenninne Maria Tronrud (20).

Selma er nå ferdig med årets konkurranser og går inn i en roligere treningsperiode. 18-åringen ser med det frem til treningssamling med det norske landslaget i Finland i november og deretter samling i Barcelona med Wang Toppidrett.