Jacob turnet ringøvelsen sin nærmest perfekt på Island. Han fikk en score på 13.333 og kunne etterpå juble stort over å ha blitt nordisk mester! Jacob har tidligere blitt nordisk mester i flere apparater som junior, men på grunn av pandemien var dette hans første nordiske mesterskap som senior.

Jacob ble ellers nummer seks i mangekampen, bare 0.2 poeng bak den siste pallplassen. Han gjennomførte en god konkurranse og var fornøyd med alle de seks øvelsene sine. Han endte på poengsummen 77.982, som var ny personlig rekord.

Det ble også et veldig bra mesterskap for Norge. Norge tok alle de individuelle gullene i mangekampen, både i senior og junior for menn og damer. Det norske seniorlaget kjempet mot Sverige i kampen om laggullet, men det var en kamp Sverige til slutt vant. Men de norske seniorguttene kunne dermed få sølvmedaljen rundt halsen, i likhet med de norske seniordamene, mens begge de norske juniorlagene tok bronse i lagkonkurransen.

Jacob var også fornøyd med at kjæresten Maria Tronrud, som er kaptein på det norske damelaget, tok hjem flere medaljer. Hun fikk sølv i lagkonkurransen, bronse i mangekampen og sølv i apparatfinalen i bom.