Får sopranen og tenoren hverandre - eller kommer barytonen og ødelegger, som vanlig? Svaret får du i Flammen når Kvartett D’amore fremfører alt fra de mest kjente klassikerne, som «O Sole Mio» og «O Mio Babbino Cara», til litt mer ukjente perler.

Kvartetten består av fire sangstudenter ved Universitetet i Stavanger. De har i flere år studert under professor Elizabeth Norberg-Schulz og holder jevnlig konserter sammen. Blant annet er de booket til Oslo Operafestival neste uke. Med seg til konserten i Flammen har de pianist Dorina Komani.

Unge, skolerte stemmer

Frida Augusta Gudim er en ung lyrisk sopran, oppvokst i Fredrikstad. Hun studerer klassisk sang ved Universitetet i Stavanger under nevnte Elizabeth Norberg-Schulz og Matthew Marriott. Frida har, til tross for sin unge alder, allerede opptrådt flere steder i Norge, samt Italia.

Hannah Edmunds er en lyrisk sopran som er født og oppvokst i Oslo. Hun debuterte i Sandnes kulturhus som Nella i Opera Rogalands oppsetning av Puccinis opera, Gianni Schicchi, og i oktober vil hun ha rollen som Mïcaela i Bizets «Carmen» for Opera Rogaland.

Øyvind Kleppe er en spinto tenor fra Tysnes i Hordaland. Han har i år vært på Erasmus-utveksling i italienske Teramo, under bassen Andrea Concetti. Han debuterte for to år siden i rollen som Basilio i Mozarts «Le nozze di Figaro» i Sandnes kulturhus.

Mattis Holthe Møll Austrheim fra Bærum har hatt sin musikalske oppvekst i Sølvguttene. Etter et år på Toneheim folkehøgskole, begynte han på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København før han gikk videre til masterstudier i Stavanger. Der har han blant annet medvirket i Opera Rogalands produksjon av Puccinis «Gianni Schicchi».