Gå til sidens hovedinnhold

Inviterer til gratisforestilling når sesongprogrammet for Flammen slippes i dag

Artikkelen er over 1 år gammel

Neste uke får alle husstander i Nittedal vårprogrammet for Flammen i postkassa. Men allerede søndag kan du få nyhetene, samt smakebiter fra fine artister og gode rabatter på flere av vårens arrangementer.

Søndag 26. januar kl 16 slippes det sjuende sesongprogrammet for Kulturverket Flammen. Den timeslange gratisforestillingen er spekket med godbiter.

– Vi byr på kor og solister, teater, standup og band, sier kulturhusleder Mariann Torsvik. Hun understreker at i tillegg til å oppleve disse høydepunktene, så blir programslipp-publikummet de første som får et innblikk i hva som skjer i kulturhuset i 2020.

Det blir også anledning til å være først ute til å kjøpe billetter til noen av årets store navn under søndagens slippfest. Verdt å merke seg er at Flammen tilbyr rabatterte billetter til flere arrangementer, og rabattene gjelder kun denne dagen, for de som kommer på programslippet.

– Enkel servering blir det også. Så denne ettermiddagstimen blir en usedvanlig god og morsom tidsinvestering, sier Torsvik om det omtalte kinderegget.

Hun understreker at for de som ikke har mulighet til å komme søndag, så distribueres programmet ut til alle husstandene i Nittedal i løpet av uke fem, og det blir også anledning til å hente seg et eksemplar eller to i foajeen eller på biblioteket. Dessuten legges det fortløpende ut nye programposter på www.flammen.no.

Kommentarer til denne saken