Gå til sidens hovedinnhold

Ingrid og Oda vant dobbelt

Ingrid Skaar og Oda Skari gikk til topps både i Natrudstilrennet og Sjusjørennet i helga. Begge gikk i klassisk, men det første var et distanserenn og det andre et sprintrenn.

Oda vant både prologen, kvartfinalen, semien og finalen i J15 i sprintrennet og Ingrid var også best både i prologen og finalen i J13. Filip Skari i G17 og Synne Selberg fra GIF i J19/20 klarte også å ta seg til finale og begge ble nummer fire.

På Natrudstilen vant Oda med hele 44 sekunders margin til nummer to, mens Ingrid var 21 sekunder foran nærmeste konkurrent. NILs tredje seier kom i G17, der det ble dobbeltseier. Simen Gløgård Stensrud var 27 sekunder foran Filip Skari, som hadde ni sekunder ned til nummer tre.

I de eldste juniorklassene (19/20 år) ble det 2. plass både til GIFs Synne Selberg og HILs Didrik Røssum Jensen. De var henholdsvis 14 og 21 sekunder bak klassevinneren. I J11 ble Pernille Gamst Strandberg fra NIL nummer to, 16 sekunder bak vinneren, og i G12 ble det 2. og 3. plass til Emil-kompisene. Emil Kalfoss Eilertsen fra NIL ble nummer to og Emil Johnsgaard Holmsen fra GIF nummer tre, 16 og 28 sekunder bak vinneren.

Kommentarer til denne saken