Er Varingen i ferd med å bli en «klikk»-avis! Tidligere skrøt jeg avisen opp i skyene for sitt engasjement og alltid tilstedeværelse ved arrangementer i bygda.

Nå er avisen stadig fraværende fra «viktige» arrangementer i bygda og vi får servert «Se & Hør»-reportasjer om boligsalg, besøk hjemme hos og ofte overdrevne reportasjer om alle bygdas problemer. Eiendomsmeglerne i bygda må vel være overlykkelige for all gratisreklamen de får!

Selv om jeg ikke lenger bor i Nittedal, er jeg der 3-4 ganger i uka og ser en veldrevet kommune med stort sett positive hendelser og stor aktivitet innen idrett og kultur.

Svaret fra Varingen vil sikkert være prioriteringer, ja, akkurat prioriteringer. Jeg kunne nevne flere arrangement hvor jeg savnet Varingen og det grelleste eksempelet er vel Nittedal og Hakadal Janitsjars årlige nyttårskonsert som i år ble dekket ved at leder i korpset ble oppringt og intervjuet om hvordan konserten ble gjennomført.

Såvidt jeg vet, eies Varingen av bygdas innbyggere, så pass på hvem som blir valgt inn i avisas styre. Lykke til videre og jeg kommer fortsatt til å lese Varingen med stor interesse,